O nama

ROSING d.o.o. osnovan je 1994. godine s idejom da svojim klijentima pruži kompletnu uslugu – od izrade projekta, isporuke materijala i opreme do montaže na gradilištu. Svoju djelatnost specijalizirali smo na prehrambenu industriju i industriju pića, pri čemu su u jednakoj mjeri pokrivena područja tehnologije, energetike, transporta i održavanja.  

Specifični uvjeti proizvodnje, karakteristični za područje industrije kojim se bavimo, vrlo često zahtijevaju da se problemi rješavaju u kratkom roku, bez prostora za improvizaciju. Rješenja moraju biti pouzdana, trajna i u skladu sa strogim pravilima propisanim u prehrambenoj industriji i industriji pića. Kako bi reakcija na zahtjev klijenata bila što brža, Rosing d.o.o. raspolaže skladištem koje je stalno opremljeno svim standardnim materijalima koji u potpunosti zadovoljavaju sve tehničke standarde i propise, te posjeduju odgovarajuće ateste. Isto tako, svi su zaposlenici izvrsno opremljeni najkvalitetnijim standardnim i specifičnim alatima i uređajima neophodnim za obavljanje poslova.

Tvrtka posjeduje vlastiti vozni park opremljen osobnim i kombi vozilima te kamionima, kojima se na gradilište dopremaju materijal, alat i djelatnici te je zahvaljujući tome moguće istovremeno pokriti veći broj gradilišta u Hrvatskoj i izvan nje. Uz to, u mogućnosti smo brzo i povoljno organizirati i logistički podržati specijalne transporte kao i kompleksna rukovanja ili dizanja opreme.

Inženjerski kadar - ovlašteni projektanti i specijalisti za pojedina područja - posjeduju respektabilno dugogodišnje iskustvo, te je uz korištenje opširnih i redovito ažuriranih arhiva, baza podataka, računala i softvera najnovije generacije, osposobljen za izradu, nadzor i realizaciju svih vrsta projekata.

Služba nabave u suradnji s najvećim europskim proizvođačima i materijala i opreme, u svakom trenutku barata najnovijim informacijama, pa se svaki zahtjev klijenta može obraditi individualno i na obostrano zadovoljstvo u smislu rokova, kvalitete i cijene.

Od prosinca 2007. ROSING d.o.o. posluje u novom kompleksu, smještenom u Kupincu, nedaleko Zagreba.

Sitemap

O_nama Kontakti Kako_do_nas Reference Cjevovodi Oprema Tehnološka_rješenja Ceritfikati Izrada_opreme Izrada_cjevovoda Servisi Zavarivanje Galerija